ANL Packaging maakt uw product uniek

ANL Packaging ondersteunt de eigenheid van de producten van de klant en is gespecialiseerd in op maat gemaakte thermovorm verpakkingen. Daarnaast bieden wij ook kwalitatief hoogstaande standaard referenties aan.

ANL Packaging in alle markten thuis

Biscuit en chocolade is het marktsegment waaruit de groei van ANL Packaging is ontstaan. Van daaruit zijn we verder gegroeid naar andere toepassingen.

ANL Packaging in cijfers

fabrieken

3

trays per jaar

1 miljard

mensen

425

matrijzen per jaar

250

THERMOFORM MACHINES

37

EXTRUDeRS

11

onze missie

Optimale op maat gemaakte gethermoformeerde verpakkingen leveren die productbescherming bieden en de houdbaarheid van voeding verbeteren.

Onze visie

Erkend worden als de Europese referentie in duurzame en innovatieve verpakkingsoplossingen.

ANL merken

Peelpaq®

Hersluitbare, lekvrije sealtray waardoor eating on the go kinderspel wordt.

Meer info

Visiopaq®

Innovatieve MAP-verpakking waarbij twee op maat gemaakte delen verbonden worden door een bedrukbare sealring.

Meer info

Piramyd®

Luxe retailverpakking die zorgt voor een optimale productfacing. ''Zien doet kopen'' is de boodschap in de retailsector en hier speelt deze allroundverpakking optimaal op in.

Meer info

NIEUWS

ANL Packaging investeert verder in haar toekomst en verwelkomt een nieuwe Viscotec PET extruder

27/05/2024

ANL Packaging investeert verder in haar toekomst en verwelkomt een nieuwe Viscotec PET extruder . Deze nieuwe extruder combineert efficiëntie, veelzijdigheid en snelheid. Met een verwerkingscapaciteit van 1000 kg/u is onze extruder perfect geschikt voor efficiënte folieproductie. Deze kan zowel flakes en virgin materiaal verwerken in combinatie of apart. Wat deze machine echter echt onderscheidt van onze andere extruders, is de ingebouwde wikkelaar, waardoor we extra breedte aankunnen. Afhankelijk van de gewenste dikte kan deze breedte verder worden uitgebreid. Bovendien hebben we geïnvesteerd in een extra koelwals, waardoor het produceren van folie tot 1,50 mm dikte eenvoudiger wordt. Dankzij deze innovatie kunnen we niet alleen dikke folie produceren, maar ook met een hogere output dan ooit tevoren, waarmee we onze grenzen van wat mogelijk is in de folieproductie kunnen verleggen.

Lees meer

Wereld waterdag 2024

25/03/2024

ANL Packaging is zich bewust van zijn impact op het milieu en zet zich actief in voor de ontwikkeling van verantwoorde industriële hulpbronnen. Op deze #Wereldwaterdag benadrukken we de inzet van onze vestigingen voor het behoud van deze hulpbron. Het polymeertransformatieproces heeft namelijk het voordeel dat er slechts een beperkte hoeveelheid water wordt gebruikt. Dit water wordt voornamelijk gebruikt om onze werktuigen te koelen en wordt vastgehouden in een gesloten kringloop die continu wordt hergebruikt. Bovendien neemt ANL Packaging deel aan Operation Clean Sweep®, een programma om het verlies van granulaten en vlokken in het milieu te beperken door middel van insluitingsmaatregelen en een gerichte, regelmatige reiniging van zones met een hoog risico. Vind al onze MVO-verplichtingen in ons jaarverslag dat hier beschikbaar is. #WereldWaterDag #CSR #OceanCleanSweep #Environnement

Lees meer

CFIA 2024 Rennes

12/02/2024

Somater & ANL Packaging zullen aanwezig zijn op #CFIARennes24, het niet te missen evenement voor de #food en #foodpackaging spelers van morgen! Kom en ontmoet ons en ontdek de breedte van onze #technologische platforms en onze #knowhow! We kijken ernaar uit om je daar te zien! 📅12-13-14 maart📢Hal 10- Stand G15

Lees meer

onze referenties

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een opmerking? Laat hieronder uw boodschap achter.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.