over anl Packaging

ANL Packaging maakt jouw product uniek

Naast kwalitatief hoogstaande standaard referenties maakt ANL Packaging het grootste deel van zijn gamma op maat van de klant. Op die manier ondersteunt ANL Packaging de eigenheid van de producten van de klant.

Packaging shaping your ideas


ANL Packaging is gespecialiseerd in thermogevormde kunststof verpakkingen op maat. Onze op maat gemaakte verpakkingsoplossingen zijn te vinden in zowel de food- als de non-food markt, maar wij hebben ook een standaard assortiment.


Onze plastic verpakkingen worden gemaakt van:

  • PP
  • PS
  • PET
  • HDPE

Als volledig verticaal geïntegreerd bedrijf hebben we een eigen:

  • R&D
  • Matrijzen
  • Extrusie and recycling
  • Thermovormen
  • Opslag

50+ jaar ervaring garanderen we expertise om je verpakkingsbehoeften van idee tot tastbare verpakking te realiseren. Onze "first time right" strategie en het continu verbeteren van onze productieprocessen zorgen ervoor dat de verpakkingen die wij maken altijd voldoen aan de huidige richtlijnen. Onze 3 fabrieken in Europa stellen ons in staat uw verpakking in heel Europa te leveren.


Weten dat elke markt anders is, is een gegeven. Maar begrijpen hoe deze segmenten werken, is een van onze belangrijkste drijfveren. En dat is waar ons ontwerpproces begint. We ontwerpen in co-creatie met onze klant. Met in het achterhoofd hun productieprocessen, hun product en hun eindgebruiker. Wij maken geen eenvoudige plastic verpakking, wij maken uw plastic verpakking.


Wat is dit allemaal en hoe werkt het?

Bekijk het hiernaast.

Wilt u waarde toevoegen aan uw producten?

ANL Packaging biedt meer dan 50 jaar vakmanschap en creativiteit op het gebied van thermovormen. Naast kwalitatief hoogstaande standaard referenties maakt ANL Packaging het grootste deel van zijn gamma op maat van de klant. Op die manier ondersteunt ANL Packaging de eigenheid van de producten van de klant.

ANL Packaging blue cress tray for agriculture

Uw verpakking op maat

De ontwikkeling van een verpakking doorloopt verschillende stadia. In elk stadium wordt de verpakking steeds concreter en naarmate het proces vordert, evolueren we naar uw verpakkingsoplossing op maat.

Molen van Herten - Wellen

Hoe het allemaal begon

ANL Packaging werd reeds in 1938 opgericht door Alfons Neven-Lemmens. Hij startte met een kistenmakerij voor houten kisten die voor de plaatselijke fruitboeren en brouwerijen gemaakt werden.

European map

european coverage

ANL Packaging heeft drie productievestigingen in Europa. Hierdoor kunnen we onze innovatieve verpakkingen op een zuinige manier door Europa verspreiden.

Sticky notes

Onze waarden

Bij ANL Packaging hanteren we een reeks universele waarden die onze manier van werken kenmerken. Deze waarden zijn van toepassing op zowel onze klanten als onze collega's. Elk lid van de ANL-familie is er trots op deze waarden als leidraad te hebben in het dagelijkse (werkende) leven.

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een opmerking? Laat hieronder uw boodschap achter.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.