food PACKAGING

Kant en klare maaltijden

Kant en klare maaltijden: uit het koelrayon, in de microgolfoven en klaar voor gebruik.

PLASTIC VERPAKKING VOOR KANT-EN-KLAARMAALTIJDEN


Plastic verpakking op maat voor kant-en-klaarmaaltijden wint aan populariteit naarmate de voorkeur van de consument verandert.


Je kan kiezen tussen breed standaard assortiment of kunststof verpakkingen op maat die zijn afgestemd op uw product en productieproces. Al onze plastic verpakkingen op maat houden rekening met de (eventuele) buitenverpakking, zodat de identiteit van jouw merk behouden blijft.


Of je nu kiest voor een kunststof verpakking op maat of een standaardverpakking, al onze kunststof verpakkingen zijn BRCGS-gecertificeerd, kunnen MAP-behandeld worden, beschermen uw product op het schap of tijdens transport, zijn stapelbaar en antistatisch. Pasteurisatie van de tray is ook mogelijk.


Voor meer informatie over onze plastic verpakkingsoplossingen, neem contact met ons op.

Wilt u waarde toevoegen aan uw producten?            

ANL Packaging biedt meer dan 50 jaar vakmanschap en creativiteit op het gebied van thermovormen. Naast kwalitatief hoogstaande standaard referenties maakt ANL Packaging het grootste deel van zijn gamma op maat van de klant. Op die manier ondersteunt ANL Packaging de eigenheid van de producten van de klant.

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een opmerking? Laat hieronder uw boodschap achter.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.