food packaging

Vlees - Vis - Gevogelte

Wanneer versheid en houdbaarheid belangrijk zijn.

Trays voor vis, vlees en gevogelte


Ervoor zorgen dat vis, vlees of gevogelte vers blijft tijdens de langdurige gekoelde houdbaarheidsperiode is essentieel om de kwaliteit te behouden die de consumenten van hun voedsel zijn gaan verwachten.


Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij genoeg ervaring opgebouwd om uw kunststof verpakking volledig af te stemmen op uw producten en productieproces. Wij vertrekken van een (bestaand) concept en maken uw kunststof verpakking op maat tot werkelijkheid. Onderweg helpen wij jou de juiste beslissingen te nemen.


Wij ontwerpen stevige kunststof trays die volledig zijn afgestemd op thermovormen. Onze kunststof trays bieden optimale bescherming wanneer ze gestapeld worden en bieden MAP-verpakkingen om de houdbaarheid van uw verse vis, vlees en gevogelte te verlengen.


Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.


Voor ons standaard assortiment, klik hier.

Wilt u waarde toevoegen aan uw producten?            

ANL Packaging biedt meer dan 50 jaar vakmanschap en creativiteit op het gebied van thermovormen. Naast kwalitatief hoogstaande standaard referenties maakt ANL Packaging het grootste deel van zijn gamma op maat van de klant. Op die manier ondersteunt ANL Packaging de eigenheid van de producten van de klant.

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een opmerking? Laat hieronder uw boodschap achter.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.