food PACKAGING

Groenten- & fruitsalades

Maaltijdsalade of bereide groentesalades: functionele verpakking, alles in één pakket, ideaal voor 'eating on the go'.

PLASTIC VERPAKKINGSOPLOSSINGEN VOOR SALADES & FRUIT


Bij het kiezen van een plastic verpakking voor uw salades, fruit en voedsel voor onderweg moet rekening worden gehouden met de manier waarop een consument de hele dag door met verpakkingen omgaat. Plastic verpakkingen voor onderweg moeten functioneel, luchtdicht en bovenal stevig zijn.


Wij ontwerpen plastic thermogevormde verpakkingen beginnend bij het schap en werkend naar achteren, waarbij wij uw op maat gemaakte plastic verpakking volledig afstemmen op uw productieproces. Wij garanderen dat het product niet lekt of bederft tijdens het transport of wanneer in de schappen ligt. Wij kunnen bouwen op een bestaande conceptstudie, of samen met jou een volledig unieke plastic verpakking ontwerpen.


Geïnteresseerd in hoe wij kunnen helpen, neem dan zeker contact met ons op.


Ben je niet op zoek naar een verpakking op maat? Bekijk dan ons standaardgamma.

Wilt u waarde toevoegen aan uw producten?            

ANL Packaging biedt meer dan 50 jaar vakmanschap en creativiteit op het gebied van thermovormen. Naast kwalitatief hoogstaande standaard referenties maakt ANL Packaging het grootste deel van zijn gamma op maat van de klant. Op die manier ondersteunt ANL Packaging de eigenheid van de producten van de klant.

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een opmerking? Laat hieronder uw boodschap achter.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.