non food PACKAGING

Agri-verpakkingen

Gethermoformeerde verpakkingen voor verschillende doeleinden: van consumentenverpakking tot transportverpakking. Volledig op maat gemaakte verpakking die is gemaakt volgens uw productie-eisen en processen. Plastic verpakkingen die gemakkelijk te hanteren en te recyclen zijn. Traditionele materialen of bioplastics? Alles is mogelijk. Ons toegewijde team kijkt ernaar uit om samen met u uw duurzame verpakking te ontwikkelen.

PLASTIC CONTAINERS EN TRAYS VOOR DE LANDBOUW


Naarmate de vraag naar verse producten toeneemt, neemt ook de vraag toe naar verpakkingen die de voedselverliezen door behandeling na de oogst tijdens opslag en vervoer tot een minimum beperken. Plastic verpakkingen zijn al vele jaren een betrouwbare en duurzame industriestandaard.


Wij concentreren ons op het ontwerpen van plastic verpakkingen op maat die ervoor zorgt dat de meest verse en best uitziende producten aan klanten worden geleverd. Onze plastic verpakkingen zijn bestand tegen langdurige koeling en behouden hun zichtbaarheid wanneer ze zijn verzegeld. Wij ontwerpen onze plastic verpakkingen om een bestaand productieproces te optimaliseren en garanderen plastic verpakkingen die stapelbaar en antistatisch zijn.


Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Wilt u waarde toevoegen aan uw producten?            

ANL Packaging biedt meer dan 50 jaar vakmanschap en creativiteit op het gebied van thermovormen. Naast kwalitatief hoogstaande standaard referenties maakt ANL Packaging het grootste deel van zijn gamma op maat van de klant. Op die manier ondersteunt ANL Packaging de eigenheid van de producten van de klant.

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een opmerking? Laat hieronder uw boodschap achter.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.