confectionery packaging

Displaytrays

Ontworpen om de zichtbaarheid van het product te vergroten en de merkimpact op het verkooppunt te maximaliseren.

Display trays zetten het product en assortiment in de kijker. Ze benadrukken wat je product speciaal maakt en creëren een rijke koopervaring.


Opvallen en gemakkelijke toegankelijkheid zijn de sleutelwoorden bij het ontwerpen van een display tray. ANL Packaging helpt je om alle noodzakelijke elementen in overweging te nemen en van de displaytray een succes te maken.


Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij talloze inzichten verzameld over consumenten- en marktgedrag. Samen creëren wij en display tray om je producten en merk te beschermen.


Of het nu gaat om een toonbankdisplay, een vloerdisplay of een schapdisplay, wij zorgen ervoor dat de juiste materialen en kleuren worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de interesse van de consument wordt gewekt op het punt van verkoop.


Voor meer informatie over onze op maat gemaakte display trays, kun je contact met ons opnemen.

Wilt u waarde toevoegen aan uw producten?            

ANL Packaging biedt meer dan 50 jaar vakmanschap en creativiteit op het gebied van thermovormen. Naast kwalitatief hoogstaande standaard referenties maakt ANL Packaging het grootste deel van zijn gamma op maat van de klant. Op die manier ondersteunt ANL Packaging de eigenheid van de producten van de klant.

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een opmerking? Laat hieronder uw boodschap achter.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.