anl PACKAGING duurzaamheid

MVO: Hoe wij ons inzetten

Duurzame verpakking maken is onze specialiteit. Maar daar stopt het niet, voor ons als bedrijf is het ook belangrijk om verder te gaan dan onze producten.

MEER DAN ALLEEN ONZE PRODUCTEN

Als producent van kunststof verpakkingen staan wij midden in de huidige milieuproblematiek. Het maken van duurzame verpakkingen is onze core business. Maar daar houdt het niet op, voor ons als bedrijf is het ook belangrijk om verder te gaan dan onze producten. Wij dragen zorg voor het milieu, onze mensen en de gebruikers van onze verpakkingen. Al onze stakeholders zijn relevant in onze inspanningen om een positieve impact te hebben.

Ons belangrijkste doel is om haalbare doelen te stellen en door kleine stappen te zetten, verbeteren we systematisch ons bedrijf op de drie hoofdthema's "people, planet & profit". We monitoren onze dagelijkse inspanningen, dit resulteert in ons CSR document dat u hier kan vinden.

Ons bedrijfsbeleid wordt gedragen door al onze afdelingen in onze drie fabrieken. Iedereen heeft zijn doelen om van ANL Packaging een verantwoordelijke onderneming te maken en we streven allemaal naar milieuvriendelijke producten.

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een opmerking? Laat hieronder uw boodschap achter.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.