anl Packaging duurzaamheid

Lidmaatschappen

ANL Packaging is lid van meerdere organisaties die actief zijn op verschillende domeinen die allemaal streven naar een duurzame toekomst.

duurzaamheid als een actief beleid

Deze lidmaatschappen passen in ons actieve beleid voor het creëren van duurzame producten. De verpakking van een product is een van de meest besproken categorieën als het gaat om het gebruik van plastic. Wij als sector staan ​​voor verandering. Onze lidmaatschappen helpen ons om onze focus te behouden en door te groeien naar een fabriek van de toekomst.

Logo EcoVadis

Ecovadis

EcoVadis is een samenwerkingsplatform waarmee bedrijven de prestaties op het gebied van duurzaamheid kunnen evalueren van hun leveranciers. Om een langdurige en kwalitatieve samenwerking met onze klanten te garanderen is duurzaam ondernemen belangrijk voor ons en onze leveranciers. Lees meer over de waarden van ANL Packaging.

Logo OCS

Operation Clean sweep

Internationaal programma om het verlies van plastic granulaatkorrels (pellets, vlokken en poeders) te voorkomen tijdens de behandeling door de verschillende entiteiten in de plastic waardeketen en hun vrijgave in het milieu. ANL Packaging streeft voor duurzaamheid in onze onderneming en de verpakking die we leveren aan onze klanten. Lees meer over onze circulaire visie.

Logo Pack4Food

Pack4Food

Pack4Food is een consortium van Vlaamse onderzoeksinstellingen en 72 bedrijven, actief in de verschillende sectoren betrokken bij het verpakken van levensmiddelen. ANL Packaging is een actieve deelnemer bij Pack4Food. Wij geloven in plastic als verpakkingsmateriaal en volgen de markt nauw op. Onze plastic verpakkingen behouden hun maximale functionaliteit met minimale impact als eerste regel.

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een opmerking? Laat hieronder uw boodschap achter.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.