confectionery packaging

Seizoensverpakkingen

Verpakkingen voor holgoed, pralines, koekjes, marsepein,...met gepaste uitstraling voor dat moment van het jaar. Onze verpakking aangepast aan uw positionering, om perfect aan te sluiten bij uw merkwaarden. Wij zijn uw partner voor standing out on the shelf.

Elk seizoen is chocoladeseizoen. Maar sommige seizoenen verdienen een beetje magie.


ANL Packaging ontwerpt verpakkingen voor alle feestelijke gelegenheden waar creativiteit nodig is om je te onderscheiden. Al onze verpakkingen worden gemaakt met 30% RPET en ontworpen naar de specificaties van jouw product. Zo blijft het merk consistent, zelfs in de meest speelse tijden.


Verpakkingen op maat helpen om op te vallen in het schap tijdens de drukste periode van allemaal: de feestdagen. Ons designteam helpt je jouw verhaal te vertalen naar een functionele verpakking. ANL Packaging biedt een brede selectie aan folies, kleuren en afwerkingen om het verhaal dat jij wil vertellen te benadrukken.


Voor meer informatie contacteer ons.

Wilt u waarde toevoegen aan uw producten?            

ANL Packaging biedt meer dan 50 jaar vakmanschap en creativiteit op het gebied van thermovormen. Naast kwalitatief hoogstaande standaard referenties maakt ANL Packaging het grootste deel van zijn gamma op maat van de klant. Op die manier ondersteunt ANL Packaging de eigenheid van de producten van de klant.

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een opmerking? Laat hieronder uw boodschap achter.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.