confectionery packaging

Verpakkingsoplossingen voor ambachtelijke pralines

Op maat gemaakte trays voor het transporteren van uw pralines en biscuits naar het verkooppunt. Optimale bescherming van jouw zoetigheden gedurende de hele reis voor een gewaarborgde kwaliteit tot in de winkel. Volledig afgestemd op jouw unieke logistieke eisen.

Trays for chocolade en confiserie


ANL Packaging biedt een breed gamma aan thermogevormde trays voor tijdelijke opslag of uitstalling van pralines en confiserie. Samen zoeken we een standaardoplossing of werken we aan een oplossing op maat.


Onze standaardoplossingen zijn geschikt voor 5, 6 en 7 lijnen of 28 holtes.


Met het oog op de laagste totale kosten zijn onze thermogevormde trays op maat gemaakt voor chocolade- of confiserieproducten en logistieke keten. Ons eco-centrisch ontwerp biedt een duurzaam antwoord zonder het verlies van kwaliteit. Al onze trays en display trays zijn schok- en breukbestendig en kunnen worden afgewerkt en gekleurd naar keuze (materiaal zonder carbon black beschikbaar). Op maat gemaakte collation trays als aanvulling op uw POS-display maken deel uit van ons proces.


De stapelbaarheid lijdt niet onder het gebruik van onze trays. Alle pralines en confiserie zijn gemakkelijk uit onze trays te verwijderen. Onze trays zijn vormvast, zowel in een omgeving met kamertemperatuur als in een gekoelde omgeving.


Als je vragen hebt over onze op maat gemaakte of standaardoplossingen, neem dan contact met ons op.

Wilt u waarde toevoegen aan uw producten?            

ANL Packaging biedt meer dan 50 jaar vakmanschap en creativiteit op het gebied van thermovormen. Naast kwalitatief hoogstaande standaard referenties maakt ANL Packaging het grootste deel van zijn gamma op maat van de klant. Op die manier ondersteunt ANL Packaging de eigenheid van de producten van de klant.

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een opmerking? Laat hieronder uw boodschap achter.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.