non food packaging

Verpakkingen voor de automobielindustrie

Door onze jarenlange ervaring en productexpertise kunnen wij ook industriële en consumentenverpakkingen voor de auto-industrie produceren. Omdat wij over de nodige technische know how beschikken kunnen wij in onze verpakking een optimale bescherming bieden, zowel tijdens het transport als in de winkel.

SCHOKBESTENDIGE KUNSTSTOF VERPAKKINGEN


Auto- en industrieproducten zijn er in alle soorten en maten. Soms zijn deze producten zeer robuust, andere keren zeer breekbaar. Hoe het ook zij, een goede verpakking is altijd noodzakelijk.


Wij ontwerpen thermogevormde kunststof verpakkingen met de specificaties van uw product en productieproces als leidraad. Dankzij onze fabrieken in België, Frankrijk en Polen kunnen wij in heel Europa antistatische en schokbestendige kunststofverpakkingen in grote hoeveelheden leveren.


Neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

Wilt u waarde toevoegen aan uw producten?            

ANL Packaging biedt meer dan 50 jaar vakmanschap en creativiteit op het gebied van thermovormen. Naast kwalitatief hoogstaande standaard referenties maakt ANL Packaging het grootste deel van zijn gamma op maat van de klant. Op die manier ondersteunt ANL Packaging de eigenheid van de producten van de klant.

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een opmerking? Laat hieronder uw boodschap achter.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.