food PACKAGING

Snacks & Dips

Kleinere porties, eating on the go, convenience food, samen aperitieven. Kleine verpakkingen voor een waaier van mogelijkheden.

PLASTIC VERPAKKINGEN VOOR SNACKS & DIPS


Plastic verpakkingen voor kleinere porties, kant-en-klaarmaaltijden of aperitiefhapjes voor twee zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Kleine plastic verpakkingen bieden een waaier aan mogelijkheden.


En dat doen wij ook. Wij maken plastic verpakkingen volledig op maat van het productieproces, rekening houdend met de specificaties van uw product. Of het nu gaat om plastic verpakkingen voor snacking, eenvoudige dosering of gewoon het aanbieden van een kleinere hoeveelheid aan de consument, wij kunnen elk type plastic verpakking ontwerpen en thermovormen en met focus op milieuvriendelijkheid.


Contacteer ons voor meer informatie over onze op maat gemaakte plastic verpakkingsoplossingen.


Voor ons standaardgamma klik hier.

Wilt u waarde toevoegen aan uw producten?            

ANL Packaging biedt meer dan 50 jaar vakmanschap en creativiteit op het gebied van thermovormen. Naast kwalitatief hoogstaande standaard referenties maakt ANL Packaging het grootste deel van zijn gamma op maat van de klant. Op die manier ondersteunt ANL Packaging de eigenheid van de producten van de klant.

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een opmerking? Laat hieronder uw boodschap achter.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.