non food packaging

Technische onderdelen

ANL produceert niet alleen verpakkingen, maar kan door zijn jarenlange ervaring en hoog engineeringsniveau ook pasklare thermogevormde oplossingen bieden voor het ontwerpen en produceren van technische onderdelen.

Beschermende plastic verpakking voor technische onderdelen


Technische onderdelen spelen een cruciale rol in allerlei producten zoals auto's, computers, machines en nog veel meer. Elk technisch onderdeel heeft zijn specificaties. Sommige moeten luchtdicht en stofvrij verpakt worden, andere hebben een beschermende verpakking nodig.


Wat de specificatie ook is, onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd ons aan te passen bij het ontwerpen van op maat gemaakte plastic verpakkingen voor elk type technisch onderdeel. Onze plastic verpakkingen zijn thermogevormd in PP of PET (minimum 30% PCW), antistatisch en perfect stapelbaar.


Ons eigen R&D-team is in staat om plastic verpakkingen te ontwerpen voor producten met elke specificatie. Contacteer ons voor meer informatie.

Wilt u waarde toevoegen aan uw producten?

ANL Packaging biedt meer dan 50 jaar vakmanschap en creativiteit op het gebied van thermovormen. Naast kwalitatief hoogstaande standaard referenties maakt ANL Packaging het grootste deel van zijn gamma op maat van de klant. Op die manier ondersteunt ANL Packaging de eigenheid van de producten van de klant.

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een opmerking? Laat hieronder uw boodschap achter.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.