over anl Packaging

Onze waarden

Bij ANL Packaging hanteren we een reeks universele waarden die onze manier van werken kenmerken. Deze waarden zijn van toepassing op zowel onze klanten als onze collega's. Elk lid van de ANL-familie is er trots op deze waarden als leidraad te hebben in het dagelijkse (werkende) leven.

onze missie

Optimale op maat gemaakte gethermoformeerde verpakkingen leveren die productbescherming bieden en de houdbaarheid van voeding verbeteren.

Onze visie

Erkend worden als de Europese referentie in duurzame en innovatieve verpakkingsoplossingen.

Onze waarden staan centraal

representatie van respect

Respect

 • Respect voor elkaar - We respecteren elkaar; als mens, als collega en als verantwoordelijke voor een bepaalde job in ons bedrijf. Bij ANL Packaging krijgt iedereen een gelijke kans ongeacht geaardheid of afkomst.

 • Respect voor regels en afspraken - Wij doen wat we beloven, wij houden ons aan afspraken en overeenkomsten. Intern (naar collega’s) én extern (naar klanten, leveranciers en alle andere stakeholders). Het aantrekken en behouden van talent is enorm belangrijk voor ons. Daarom gaan wij voor een transparant wervingsproces.

 • Respect voor ons bedrijf - We nemen onze rol in de wereld ernstig en gaan voor duurzaam ondernemen. Voor onze klanten en partners willen we een gevestigde waarde zijn en gaan niet in op omkoping of corruptie. We respecteren ons bedrijf, onze werkmiddelen en de rol van de verschillende stakeholders. We begrijpen en respecteren hun belang voor het succes van ons bedrijf.

representatie van toewijding

toewijding

 • Loyaliteit - We zijn trouw aan ons bedrijf en aan de bedrijfswaarden. We zijn betrokken met de organisatie en streven allemaal dezelfde doelen na. We hebben oog voor het belang van ons bedrijf en werken hier dagelijks aan.

 • Betrokkenheid - We voelen ons betrokken bij ons bedrijf. We leven mee met onze collega’s, onze klanten en onze leveranciers. We zetten ons in voor het succes en de toekomst van ons bedrijf.

 • Passie en gedrevenheid - We worden gedreven door passie voor onze oplossingen en producten. Het is onze ambitie om samen met alle collega’s te zorgen voor top-oplossingen voor onze klanten.

 • Teamwork - We geloven dat teamwork de beste resultaten oplevert en dat hechte samenwerking (intern én met klanten en leveranciers) ons allemaal succesvoller maakt.

representatie van klantengedrevenheid

klantengedrevenheid

 • Klanten echt kennen - We willen onze klanten kennen en begrijpen. We weten wat hen beweegt en motiveert zodat we hen nog beter kunnen bedienen.

 • Klanten echt begrijpen - Wij luisteren naar, ontleden en begrijpen de behoeften van onze klanten. Wij vertalen die noden in op maat gemaakte oplossingen. 

 • Klanten echt begeleiden - We denken mee en begeleiden onze klanten ook. We zoeken samen naar de best mogelijke oplossing en geven hen gericht advies.

 • Iedereen is klant en leverancier - Wij hanteren deze klantgedreven attitude ook naar interne klanten, leveranciers en andere betrokkenen.

represenatie van ondernemerschap

ondernemerschap

 • Initiatief - We nemen initiatief en laten zaken niet op hun beloop. We ondernemen zelf actie en dragen op die manier persoonlijk bij aan de bedrijfsresultaten.

 • Verbeteringen en opportuniteiten - We zoeken actief naar verbeteringen, naar nieuwe marktkansen, mogelijkheden en oplossingen.

 • Rendabele ontwikkelingen - We werken ideeën en oplossingen uit. We streven naar oplossingen die rendabel zijn, voor ons bedrijf én voor de klant.

Wilt u waarde toevoegen aan uw producten?            

ANL Packaging biedt meer dan 50 jaar vakmanschap en creativiteit op het gebied van thermovormen. Naast kwalitatief hoogstaande standaard referenties maakt ANL Packaging het grootste deel van zijn gamma op maat van de klant. Op die manier ondersteunt ANL Packaging de eigenheid van de producten van de klant

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een opmerking? Laat hieronder uw boodschap achter.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.