anl PACKAGING

Duurzaamheid

De voorbije jaren heeft ANL Packaging belangrijke stappen gezet in de richting van een duurzamer productieproces. Onze bestaande processen zijn kritisch getest en geoptimaliseerd. In onze 3 productievestigingen hebben we verschillende veranderingen doorgevoerd en de manier waarop ons materiaal wordt gebruikt veranderd. Wij streven naar een voortdurende groei naar duurzaamheid, zowel op ecologisch als op sociaal vlak.

Onze belofte en verantwoordelijkheid


Als verpakkingsproducent is het onze verantwoordelijkheid om onze verpakkingen op maat te maken met inachtneming van een duurzaam beleid. Wij volgen de laatste ontwikkelingen en trends op de voet en passen deze innovaties waar mogelijk toe. Wij maken steeds meer gebruik van gerecycled materiaal in onze producten en streven ernaar dit verder te doen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze grondstoffen.


Door machines te vervangen, de isolatie te verbeteren en hernieuwbare energie te gebruiken, hebben we ons energieverbruik aanzienlijk verminderd. Door ons verbeterde machinepark is ook ons grondwaterverbruik gedaald en kunnen we onze grondstoffen efficiënter gebruiken.


Ons personeel wordt voortdurend verbeterd en professioneel ontwikkeld om de duurzaamheid in ons hele bedrijf te verbeteren.


Onze belofte voor een duurzame toekomst is gebaseerd op onze waarden, en het naleven van onze waarden is onze verantwoordelijkheid.

Closed loop vision

Circulaire visie

Met de Europese wetgeving als basis, ontwikkelen wij verpakkingen op maat die toekomstbestendig zijn. Onze verpakkingen worden ontworpen met het oog op recyclage, bij voorkeur met gemakkelijk recycleerbare monomaterialen en zo weinig mogelijk additieven. Wij proberen alles te elimineren wat het recycleren van de verpakking moeilijker maakt.

ANL Plastics recycable food packging

Plastic als verpakkingsmateriaal

In de loop van de jaren heeft kunststof zich als materiaal bewezen. Het is gebruikt in een breed scala van toepassingen. Het lichte gewicht en uitstekende barrière-eigenschappen maken het tot het materiaal bij uitstek om uw verpakking te produceren. De flexibiliteit en compatibiliteit met andere materialen zijn daar slechts enkele voorbeelden van.

Corporate social responisibility ANL Plastics

MVO: hoe wij ons inzetten

Wij geloven dat duurzaamheid verder gaat dan onze producten. Duurzaamheid is de kern van ons bedrijf. Of je medewerker of klant bent, samenwerken met ANL Packaging moet een toegevoegde waarde zijn.

ANL Plastics memberhips

lidmaatschappen

ANL Packaging is lid van meerdere organisaties die actief zijn op verschillende domeinenen die allemaal streven naar een duurzame toekomst.

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een opmerking? Laat hieronder uw boodschap achter.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.